Beskrivning
Det första kapitlet heter Kylskåpsfavoriter och utgör grunden till flera av bokens övriga recept. De övriga kapitlen är lika okomplicerade. David och Luise har helt enkelt delat in dem i Frukost, Mat att ta med, Måndag till fredag, På helgen, Röror och annat samt Desserter för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta passande recept för rätt tillfälle.
Du får förslag på hur du byter ut ingredienser om du inte har allt hemma och en mängd olika basrecept som hjälper dig att få ihop vardagen på ett enklare sätt. Du får också tips på olika genvägar du kan ta – det är okej att köpa färdig pesto eller bönor på burk om du har bråttom. Helgens recept är lika lättlagade och passar när du har lite mer tid till förberedelser. Här hittar du smakrika rätter som Rödbetspaj med getost och valnötter, Veganburgare med sötpotatisfries och en härlig Lasagne med ugnsrostad aubergine och citronricotta – allt presenterat med fantastiskt vackra bilder och författarnas personliga berättelser.
Green Kitchen at Home sätter en ny standard för modern och inspirerande vegetarisk, vegansk och glutenfri matlagning varje dag.
www.greenkitchenstories.com