Hoppa till innehåll

Öllogg

Öllogg – Tycke och smak

Öllogg är en personlig loggbok där du både enkelt och överskådligt kan samla dina egna intryck och omdömen av olika ölsorter du prövat. Efter en tid är det ofta svårt att hålla i minnet vilken öl som var särskilt trevlig att komma tillbaka till eller kanske helst vill undvika.  Här kan du i färdiga mallar lägga in egna noteringar om bl a ölets innehåll, bryggeri, producentland  och pris. Men kanske ändå viktigast, att betygsätta ölets doft, utseende och smak.  

Kan användas vid ölprovningar eller av den intresserade som bara vill kunna dokumentera sina positiva eller negativa erfarenheter av olika ölsorter. Samtidigt är loggboken tryckt på ett stadigt papper av miljöcertifierad kvalitet. Dessutom utformad i ett smidigt format med spiralbindning för att lätt kunna hållas öppen när man skriver eller läser innehållet.

Med plats för noteringar om 50 olika sorters öl blir denna bok snart ett värdefullt dokument att komma tillbaka till och lättare minnas de du tidigare prövat. Sist i boken finns även en förslagslista där du kan skriva in nya ölsorter som du hört talas om och kanske vill pröva längre fram.

Spiralbindning: 60 sidor
Upplaga: 1
Utgiven:  2020-02-06
Språk: Svenska
ISBN-13: 9789198534177
Format: 14.8 x 21 cm
Vikt: 110 g
.

.