Hoppa till innehåll

Golfliv

Golfliv – Intryck och omdömen

Golfliv är en personlig loggbok där du både enkelt och överskådligt kan samla viktig information och erfarenheter från dina besök på olika golfbanor. Antalet spelade banor kan efter ett tag bli ganska betydande och inte sällan svårt att hålla isär. Här kan du i färdiga mallar lägga in egna noteringar om bl a datum, banor, resultat, boende och vem jag spelade med eller träffade på banan. Men också med möjlighet att betygsätta sådant som miljön, faciliteterna och servicen på den aktuella golfklubben.  

Passar alla golfare som vill kunna dokumentera sina positiva eller negativa erfarenheter från olika golfbanor. Samtidigt är loggboken utformad i ett smidigt format med spiralbindning för att lätt kunna hållas öppen när man skriver och läser innehållet.

Med plats för anteckningar om olika golfbanor och spelade rundor blir denna bok snart ett värdefullt dokument att komma tillbaka till och minnas tidigare spel. Men också till hjälp i planeringen inför kommande golfturer. Här finns underlag för drygt 40 tillfällen med ett helt uppslag för varje golfklubb. Ett utmärkt kom-ihåg för alla som söker sig ut på olika golfäventyr.

.
.

Spiralbindning: 96 sidor
Upplaga: 1
Utgiven:  2019-12-05
Språk: Svenska
ISBN-13: 9789198534146
Format: 17 x 22 cm
Vikt: 196 g
.

Boken kan köpas / beställas hos din lokala bokhandlare eller genom nätbokhandlarna enligt nedan:

Adlibris
BoD Bokshop
bokus
CDON

.
.