Hoppa till innehåll

Campingliv 2019

Campingliv – Våra resvägar och resmål

OBS. Denna upplaga utgår 31 mars 2023. I vårt antikvariat finns ett mindre antal kvar i lager.
Se den senaste upplagan som finns ute nu Campingliv 2023

Campingliv är en personlig loggbok där du både enkelt och överskådligt kan samla viktig information och erfarenheter från besök  på olika campingplatser, ställplatser eller vid fricamping. Här kan  du i färdiga mallar lägga in egna noteringar om datum och ort, vem man campade med eller träffade. Uppgifter om vald färdväg, avstånd, bränslekostnader, adresser och gps koordinater är bara en del av vad som kan läggas in i loggboken. Men också att själv få betygsätta miljön, sanitära förhållanden, servicen och aktiviteterna på just den aktuella platsen. 

Passar såväl för den som tältar, har husvagn eller husbil liksom för stugbesökaren som vill kunna  dokumentera sina positiva eller  negativa erfarenheter av en specifik plats. Samtidigt är loggboken utformad i ett smidigt format med spiralbindning för att lätt kunna hållas öppen när man skriver och läser innehållet.

Med plats för anteckningar om den aktuella platsen och vägen dit blir denna bok snart ett värdefullt dokument att komma tillbaka till och minnas tidigare utfärder. Men också till hjälp i planeringen för kommande resor. Här finns underlag för femtio utfärder med ett helt uppslag för varje plats. Ett utmärkt kom-ihåg för alla som söker sig ut på olika campingäventyr. 

Camping, Campingliv, husvagn, husbil, tält, loggbok

Spiralbindning: 108 sidor
Upplaga: 1
Utgiven:  2019-06-07
Språk: Svenska
ISBN-13: 9789198534108
Format: 17 x 22 cm
Vikt: 210 g

OBS. Denna upplaga utgår 31 mars 2023. Se den senaste upplagan som finns ute nu Campingliv 2023


.
.